Skadorna redovisas i den ordning de för närvarande värderas enligt SMAK´s bedömningssystem och med dess svenska och engelska namn och beskrivning.
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
Här kan du läsa de senaste årens Månadsbrev från oss. 2022 Månadsbrev februari 2022Månadsbrev…
Skadorna redovisas i den ordning de för närvarande värderas enligt SMAK´s bedömningssystem och med…
Anslut dig till SMAK’s kvalitetssystem!
Provning och kvalitetsarbete SMAK´s system för att klassificera potatis och analysera kvalitén är allmänt…
Här hittar Du information om:
Snabblänkar Villkor för anslutning | Kontakta oss för att ansluta dig Företag Kontaktperson Adress Nummer Anderssons…
Skadorna redovisas i den ordning de för närvarande värderas enligt SMAK´s bedömningssystem och med dess svenska och engelska namn och beskrivning.
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |